Zondag 10 september

Zondag 10 september zul je al vroeg uit de veren moeten om een hele dag te kunnen genieten van Trekkertrek! Vanaf 08.30 uur wordt er namelijk begonnen aan de enige echte Trekkertrek landbouwcompetitie van Bavel. De trekkerchauffeurs zullen volgens het volgende programma aan de beurt komen:

Download hier de deelnemerslijst
 
Locatie: Burgtsebaantje, Molenschot
Mocht je nou niet zo houden van al dat geweld dat van de trekkers komt, dan ben je ook van harte welkom om in Grauwe’s Bierstube te genieten van echte Duitse muziek én natuurlijk een halve liter bier! So muss sein!

Ook aan de kleine trekkerliefhebber hebben we gedacht. Zondag a.s. kunnen de kinderen hun hart ophalen met hun deelname aan Kindertrekkertrek! Én er is een echte suikerspinkraam aanwezig! Vindt jouw kind het leuk om met een traptrekker of een skelter te rijden dan is dit zijn/haar kans. De hele middag zullen er diverse spelletjes zijn waar ze aan mee kunnen doen! Neem je eigen skelter of traptrekker mee of gebruik er een die aanwezig is.

Inschrijven is niet nodig, we zien jullie graag vanaf 14:00u bij de tent (Burgtsebaantje, achter Brasserie Schutterslust). Kosten: gratis, je krijgt in ruil voor jouw inzet wat te drinken en iets lekkers.

                     

 

Entree voor deze dag kost je 10 euro. Kinderen tot 12 jaar komen gratis binnen!
Tot zaterdagmiddag kun je kaartje kopen bij een van onze voorverkoopadressen of online:

  • Brasserie Schutterslust – Molenschot
  • Cafe ‘t Engeltje – Molenschot
  • Cafe Karrewiel – Bavel
  • Cafetaria ’t Nippeltje – Ulvenhout
  • Novy – Gilze
  • Café Ut Krisje – Rijsbergen